Moderators: rcadiz, sio, 3ne2nr Mods
rcadiz wrote:well type i hear you runnin from the licks with a certain 6.
so hopefully you will be there on the day because i servin a nice buffet for the rollas
come hungry my friend
hehehe
De Bench wrote:rcadiz wrote:well type i hear you runnin from the licks with a certain 6.
so hopefully you will be there on the day because i servin a nice buffet for the rollas
come hungry my friend
hehehe
you does throw real big talk jed, if ah man did not know I woulda think you rallying years now.........
Anyhow, I hear yuh back broad, dem rolla fellas dun plan a beat down for yuh
highlander wrote:bench you should know better than dat man,ah man could have all d fancy gadjets in d world in he car but if he cyah drive an eh have no skills is like yuh could lead a horse to water but yuh cyah make him drink d water,
unless he want to drown he sorrows in rum after a less expensive car blaze he tail.
so in conclusion dat hyundai beating d 323 is like seeing god face which yuh eh go see in dis lifetime...ha ha ha ha ha ha
wagon r wrote:...sad to think allyuh so worked up over a man who only start driving this year....de man rally count still on one hand...
...but i have faith in the young pollywog.....and one more thing....
..i will be close to the start of rollercoaster....so if yuh crash or roll, yuh going out early....
...is bess yuh yuh drive slow and matrix like.... like the other 323 that does rally...