TEMPO wrote:ShaqThom wrote:ruffrider27 wrote:give pandora a boob job,size C
So she needs one then??
I thought Pandora was in tip top condition!!
doh let d eyes fool yuh hoss, das not even she own......
bluefete wrote:While we beating up for TT$20 million, the US powerball right now is US$360 million.
ShaqThom wrote:TEMPO wrote:ShaqThom wrote:ruffrider27 wrote:give pandora a boob job,size C
So she needs one then??
I thought Pandora was in tip top condition!!
doh let d eyes fool yuh hoss, das not even she own......
Steups!!
You have me wondering now if she Musbe some nerdy ass dutty lookin mampee dat always in front the PC
~*Pãñdorą*~ wrote:HAHAHAHAHA...
WK'ing like a Pro there Red..
~*Pãñdorą*~ wrote:HAHAHAHAHA...
Mr. Red Sleeper wrote:~*Pãñdorą*~ wrote:HAHAHAHAHA...
Too much history between us for me not to![]()
stev wrote:but the US powerball thing is much harder to win...
toyolink wrote:Good luck everybody.
~*Pãñdorą*~ wrote:Mr. Red Sleeper wrote:~*Pãñdorą*~ wrote:HAHAHAHAHA...
Oh Gorrrmmmmm..![]()
You said the word..
Prepare your inbox for an influx of.. "Eh heh? How she cut?" Messages!!
BTW.. They are C's
Mr. Red Sleeper wrote:~*Pãñdorą*~ wrote:Mr. Red Sleeper wrote:~*Pãñdorą*~ wrote:HAHAHAHAHA...
Oh Gorrrmmmmm..![]()
You said the word..
BTW.. They are C's
Easy way to deal with that:-
"I posting any and all Pm's sent to my inbox concerning Pandora and exposing the tustee men right here"
Bizzare wrote:Mr. Red Sleeper wrote:~*Pãñdorą*~ wrote:Mr. Red Sleeper wrote:~*Pãñdorą*~ wrote:HAHAHAHAHA...
Oh Gorrrmmmmm..![]()
You said the word..
BTW.. They are C's
Easy way to deal with that:-
"I posting any and all Pm's sent to my inbox concerning Pandora and exposing the tustee men right here"
is either she cuttin like a champion or her pussy is made of gold?
the way yew gaiz thirst over dat bish
TEMPO wrote:Eh meh boy this chick on the forum dey ~*Pãñdorą*~, ah see whey yuh say allyuh have history nah, so how she cut? I see like yuh hinting she ha bess bress and dem eyes boy dem eyes oh gorm![]()
yea so how she cut?
P.S. doh make meh out on de forum nah I issa man cyah handle the embarrassment ting nah, yuh know de scene, plus I wha PM she someday nah and see how ting could progress so doh ID meh nah
Respect
bluefete wrote:When the fox can't get the grapes ...
Mr. Red Sleeper wrote:#1TEMPO wrote:Eh meh boy this chick on the forum dey ~*Pãñdorą*~, ah see whey yuh say allyuh have history nah, so how she cut? I see like yuh hinting she ha bess bress and dem eyes boy dem eyes oh gorm![]()
yea so how she cut?
P.S. doh make meh out on de forum nah I issa man cyah handle the embarrassment ting nah, yuh know de scene, plus I wha PM she someday nah and see how ting could progress so doh ID meh nah
Respect
Mr. Red Sleeper wrote:#1TEMPO wrote:Eh meh boy this chick on the forum dey ~*Pãñdorą*~, ah see whey yuh say allyuh have history nah, so how she cut? I see like yuh hinting she ha bess bress and dem eyes boy dem eyes oh gorm![]()
yea so how she cut?
Respect
yea so how she cut?
Respect
Mr. Red Sleeper wrote:Chyna make me out to be a liar awa?
Mr. Red Sleeper wrote:I get ban couple times already hoss !!
Wha links wid mods???
Chyna make me out to be a liar awa?