A172 wrote:pioneer wrote:right right...says de man who does flood everybody inbox/facebook wid he self-rating up and general friend-beggism
carry on
man know my business more than me yes...first i us pioneer on tps...then i is not pioneer there anymore...i is somebody else...now i try to kill mehself...anything else danraj?...seein yuh actin all tough an ting....next ting yuh make mavado sing meh to death
shoulda act so when man had yuh kissin concrete while takin yuh car & music![]()
and yeah fadda...when i see you comin at me...ah 5ft tall 8 months pregnant indian man with gold teeth who think he black ...i go need ah ambulance cuz i might laugh mehself to death
wtf![]()
pioneer wrote:Of course yuh wasn't around, yuh was busy counting ants on de pavement dey tie yuh up on![]()
When de man slap me, i said stop that
Raj seriously...yuh humouring meh tonight![]()
yuh good ah hadda give yuh dat
Rahtid wrote:A172 wrote:pioneer wrote:right right...says de man who does flood everybody inbox/facebook wid he self-rating up and general friend-beggism
carry on
man know my business more than me yes...first i us pioneer on tps...then i is not pioneer there anymore...i is somebody else...now i try to kill mehself...anything else danraj?...seein yuh actin all tough an ting....next ting yuh make mavado sing meh to death
shoulda act so when man had yuh kissin concrete while takin yuh car & music
and yeah fadda...when i see you comin at me...ah 5ft tall 8 months pregnant indian man with gold teeth who think he black ...i go need ah ambulance cuz i might laugh mehself to death
wtf![]()
but wait,,u forget how d fatman did horn yuh,lol,and yuh said yuh never comin back on tunah?
yuh change yuh name from ilovebeti to A172 and feel yuh eh go remember how d gyul horn yuh?
bounty007 wrote:Rahtid, dem fags in this site would get what they looking for...trust meh..... dem feel dey could hide on internet forever.... ah have ah few ah dem on a list dey..... soon come......!