rollingstock wrote:A b14, wit ah esartwenny
rfari wrote:rollingstock wrote:A b14, wit ah esartwenny
This. With chroams and hard pong. No dvd monitors tho
rollingstock wrote:^ tha wha we talkin bout, but phoq fari, dvd pon headrest is a must.
sound boy 64 wrote:rollingstock wrote:^ tha wha we talkin bout, but phoq fari, dvd pon headrest is a must.
Phoq ollour
b14 with "tinggg up" doors is the topshottapantydroppa ride
rollingstock wrote:^ tha wha we talkin bout, but phoq fari, dvd pon headrest is a must.
rollingstock wrote:A b14, wit ah esartwenny
Curtms wrote:premium or super?
rfari wrote:rollingstock wrote:^ tha wha we talkin bout, but phoq fari, dvd pon headrest is a must.
Men did use tuh ask me tuh borrow meh dvd movies dem when I use to rock the dvd screen dem in b14 headrest. And men never like to give back meh movie dem. So I say I nah going thru tht nah.
lost soul wrote:vr4, cause the gyal dem like the vr4 no...
rollingstock wrote:lost soul wrote:vr4, cause the gyal dem like the vr4 no...
Is that so? Well stock hah de ting here
lost soul wrote:rollingstock wrote:lost soul wrote:vr4, cause the gyal dem like the vr4 no...
Is that so? Well stock hah de ting here
ah tort dat was just ah spare and a spare for the spare?
you knoe u is ah honda at heart....jive off in yuh accord nuh![]()