Rahtid wrote:rfari wrote:Movado coulda be in the grammy's, kartel is still 100x a bigger artiste thn him. Who cares if he tour the world.
" alliance taugh him self reliance, then he show defiance and leave the giants and go start work science"..
"Your Honah i must get a green card even if me haffi paint it".- Bounty
Kartel to Killa - "Killa you a di biggest pus$y, you a di biggest pus$y inna dancehall, Killa a jealous yuh jealous thru mi a entrepreneur and you a Dinosaur yuh nah see mi Distinct and you extinct? "
Tek yu grammy an nyammie wid two fish and bammy- Killa to Beenie
Normal scn lol, is through my breddrin (a dj) i know all dem tune cuz he always had dem on repeat....i's not a fan per sayshogun wrote:made it to 45 seconds on that last one!![]()
leh me stop fcuking with people personal taste eh!....as you were soldiers! one love!
PlEASE tell meh yuh joking king?! I done quiwhyteliver wrote:verstility.....kartel ah one pattern artise.....
Rahtid wrote:rfari wrote:Movado coulda be in the grammy's, kartel is still 100x a bigger artiste thn him. Who cares if he tour the world.
" alliance taugh him self reliance, then he show defiance and leave the giants and go start work science"..
"Your Honah i must get a green card even if me haffi paint it".- Bounty
Kartel to Killa - "Killa you a di biggest pus$y, you a di biggest pus$y inna dancehall, Killa a jealous yuh jealous thru mi a entrepreneur and you a Dinosaur yuh nah see mi Distinct and you extinct? "
Tek yu grammy an nyammie wid two fish and bammy- Killa to Beenie
Since is bounty bring out kartel,, you know chip na fly far from the block............and you know coppa dont fly far from the glock! and you know he worse then saddam in iraq!
rfari wrote:^^ahahhahahahah!!! that bad. movado cyar tess
Rahtid wrote:rfari wrote:^^ahahhahahahah!!! that bad. movado cyar tess
Kartel ah the baddest lyricist!!!!!!!!
uncle sam wrote:Rahtid wrote:rfari wrote:^^ahahhahahahah!!! that bad. movado cyar tess
Aidonia ftw dan.. not even going and fight yuh dong
whyteliver wrote:worl boss ha speed...
rfari wrote:uncle sam wrote:Rahtid wrote:rfari wrote:^^ahahhahahahah!!! that bad. movado cyar tess
Rahtid wrote:rfari wrote:uncle sam wrote:Rahtid wrote:rfari wrote:^^ahahhahahahah!!! that bad. movado cyar tess
A who that he talk bout? I never hear bout him befaw nah