Spitfir3 wrote:davymaraj wrote:so ganga say no hunting on private land so what people go do when deer eats their dasheen
realistically how often do you see a deer straying onto someone's property?
Spitfir3 wrote:realistically how often do you see a deer straying onto someone's property?
pioneer wrote:So when humans tief allyuh bodi...wha ollor does usually do?
pioneer wrote:Buncha cry babies too cheap to fence off and secure allyuh property but want to blame rodents
Sabot wrote:pioneer wrote:Buncha cry babies too cheap to fence off and secure allyuh property but want to blame rodents
Not good with the maths, how much chain link I need to fence 200acres, help meh nah...
pioneer wrote:You never burse anybody head so stop the lies.
pioneer wrote:Confirmed, allyuh fellas sufferin
Sabot wrote:pioneer wrote:Buncha cry babies too cheap to fence off and secure allyuh property but want to blame rodents
Not good with the maths, how much chain link I need to fence 200acres, help meh nah...
88sins wrote:nah GRIM, we nah killin nobody fuh tryin find sumn to eat. fellas arong don kno, take & carry home & cook every day if yuh want. jus doh touch d short crops unless we tell yuh.
an dey don kno if yuh come wit a van & crocus bags an 5-10 men to make a raid to sell daiz a whole diffrent scn, & whatever yuh get yuh go hadda learn to like
pioneer wrote:Allyuh is real bad boys jeds
Allyuh from south nah?
pioneer wrote:crystal stream guntas...oar!
joker wrote:So I cyah bring in this??