sharkman121 wrote:
cinco wrote:sen me yuh numba sharky
i more than likely go be up uwi already eh but just incase i runnin late
Trini Hookah wrote:cinco doh do like de ball owner with dem posts eh -_-
cinco wrote:Trini Hookah wrote:cinco doh do like de ball owner with dem posts eh -_-
-_-
emm i look fuh dem yesterday i think dey by meh padna livin behind me i go call him in a bit and check
move wid d cones to be safe tho
aite sharky ah go text yuh i pm mine
adriano7910 wrote:cinco wrote:Trini Hookah wrote:cinco doh do like de ball owner with dem posts eh -_-
-_-
emm i look fuh dem yesterday i think dey by meh padna livin behind me i go call him in a bit and check
move wid d cones to be safe tho
aite sharky ah go text yuh i pm mine
Trini Hookah wrote:4' x 750ml.
adriano7910 wrote:i not passing to yuh no more V 1sad
shake d livin wake d dead wrote:allyuh men still swetting,cuz it rel raining inno..
Mark! wrote:shake d livin wake d dead wrote:allyuh men still swetting,cuz it rel raining inno..
not sure if srs...
shake d livin wake d dead wrote:6th swet fail..
kurpal_v2 wrote:shake d livin wake d dead wrote:6th swet fail..
12 man sweat was in progress and you miss that dan?
http://ferreiraoptical.com/
Make an appointment one time
shake d livin wake d dead wrote:allyuh men is the worse dred,i went on the field and aint c nobody
shake d livin wake d dead wrote:6th swet fail..