joel wrote:1MADE wrote:i swear!!! it hav sum rel friendless ppl wit no life in dis place jed!!! go fin ah woman o sumn na! doh be hatin on central ppl cuz we central indian ha more money dan half ah allyuh!!!!! n doh be hatin on nobody fada!!!! allyuh doh no nun bout ppl family life n wa goin on!! allyuh strt rel f uckin bad dey!!! doh study bout how i tlkin cuz i more educated than half of u a$$es in here!!! i aint go lie tho, u all rel funny but sum of u tryin way 2 hard! u can actually see than sum of u only hav lives online n dont go out in public n tlk to ppl. trust me it wil be worth it..... cyber chicks aren't d same dude!!! i get sum pu$sy yesterday n f uck i miss trini!!!! u all dont no wat u missin!!!!!![/quote]
aaaah boy like yuh pardner finally give de bull
silentbaby wrote:joel wrote:1MADE wrote:i swear!!! it hav sum rel friendless ppl wit no life in dis place jed!!! go fin ah woman o sumn na! doh be hatin on central ppl cuz we central indian ha more money dan half ah allyuh!!!!! n doh be hatin on nobody fada!!!! allyuh doh no nun bout ppl family life n wa goin on!! allyuh strt rel f uckin bad dey!!! doh study bout how i tlkin cuz i more educated than half of u a$$es in here!!! i aint go lie tho, u all rel funny but sum of u tryin way 2 hard! u can actually see than sum of u only hav lives online n dont go out in public n tlk to ppl. trust me it wil be worth it..... cyber chicks aren't d same dude!!! i get sum pu$sy yesterday n f uck i miss trini!!!! u all dont no wat u missin!!!!!![/quote]
aaaah boy like yuh pardner finally give de bull
hmmmmmmmmm......
Boi stop shaming yuhself and Central people....oh gosh.... from this thread you are one the most ignorant uneducated wannabe a man but really living off he parents money and dont know the first thing about being ah man... Wha yuh say? yuh get pu$ssy???? boi them inflatable doll can't compare to a real pu$sy.... buh i understand... that is the ONLY kind yuh sad ass piece of nothing could get....
yuh know wha.... I feel real sorry for you.... fellas give the boi a break nah.. he trying to get some attention....